Egy hozzávalót már el is árultam. 🙂 Az utóbbi időben eléggé rá vagyok kattanva a magvajakra. Mandulavajat és törökmogyorókrémet szoktam használni, pedig sokáig nagyon elzárkóztam tőlük. Nemcsak az ízével dobja fel az ételt, hanem növényi fehérjeforrásnak sem utolsó, illetve egy egészséges zsírforrás, ennek köszönhetően gyümölcsökhöz fogyasztva például lassítja a szénhidrát felszívódását. Érdemes kitapasztalni, hogy melyiknek az íze jön be nektek a legjobban. Nálam egyértelműen a törökmogyoró vezet, minden formában. 😀

Hozzávalók:
- 1 banán
- 1 evőkanál mogyoró-vagy mandulavaj (100% törökmogyorókrémet használtam)
- 2 dl (mandula)tej
Elkészítés:
- Turmixoljuk össze a hozzávalókat.






Ha tetszett, nézd meg ezeket a recepteket is: