Sült tojás ropogós zsemlében

Nálunk sokszor készül tojás reggelire vagy s.o.s vacsorára, épp ezért mindig jól jön egy új ötlet. Tükörtojás, rántotta, lágy tojás, főtt tojás, omlett, muffin formában sült rántotta, leveles tésztán sütve, tortillán sütve és még sorolhatnám, rengeteget lehet vele játszani. Mostanában a zsemlében sült lett a kedvencem, nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és isteni finom.

 IMG_6598

 Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 db magos zsemle

  • 1 tojás

  • 1 szelet sonka

  • Szárika ételízesítő

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A zsemle tetejéből egy kis darabot levágunk, a belsejét kiszedjük. Beleteszünk egy szelet sonkát, ráütjük a tojást, megszórjuk sóval, ételízesítővel. Aki szereti, reszeljen sajtot a tetejére. Sütőpapírral bélelt tepsin 20 percig alsó-felsőn sütjük, majd további 5 percig csak felső vagy grill funkción. Sok zöldséggel fogyasszuk el.

A Méhes-Mézes natúr ételízesítőjét használtam. A facebookon már említettem, hogy mostanában gyakran fogom használni a termékeiket. A közös nyereményjátékunkhoz szintén ott tudtok csatlakozni. Megéri 🙂

 IMG_6588

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s