Rólam

Polgár Judit Életem ételei profilkép

Számtalan dolog inspirált abban, hogy elindítsam ezt a blogot, nem is tudom hol kezdjem. Amióta az eszemet tudom, érdeklődöm a sütés-főzés világa és az egészséges ételek iránt.

Középiskolában még az állandó diéták miatt kutattam, hogy mit lehet enni és mit nem. Irigyeltem azokat, akik bűntudat nélkül ehetnek bármit és azokat, akik szenvedéllyel tudnak beszélni róla, miközben én minden ételben plusz kilókat és betegséget láttam. Kudarcok sora után végül beláttam, hogy életmódot kell változtatnom. Amikor túlléptem azon, hogy csak a liszt és a cukor létezik, egy olyan világ nyílt meg előttem, amit azelőtt elképzelni sem tudtam. Ezt a szenvedélyt kevesen értik meg és emiatt nehéz is volt az elején megértetni másokkal (főleg a családdal) vagy nemet mondani, de most már bátran teszem és igyekszem másokkal is megismertetni a világomat.

Nem követek egy irányzatot sem és azt sem állítom, hogy 100%-ban így élek. Folyamatosan alakítom a saját irányelveimet, ismerkedem azzal, hogy mi a jó a szervezetemnek és az, hogy az asztmám és az emésztésem ilyen szinten javult az elmúlt időben, megerősítés számomra, hogy jó úton járok.

Amellett, hogy egy helyen szeretném összegyűjteni a számomra bevált recepteket, remélem a blogommal segítek másoknak is megtalálni azt a harmóniát, amit évek óta keresek.

Köszönöm, hogy elolvastad. 🙂

Judit

 

Rólam” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves Judit,
    csak belepillantottam a receptekbe, de azt már látom, hogy ez a földi menyország kapuja 🙂 Az egy heti mintaétrendet le is töltöttem… ha normál adagokat veszünk alapul, kb. mennyi kalória / nap, milyen makróval? Köszönöm.

  2. KEdves Judit,
    nagyon otletes es praktikus a kituzok szerinti kereses. Vegre nem kell keresgelnem a recepteket, amikor cukormentes vagy vegan eteleket szeretnek kesziteni. Koszonjuk szepen!

Leave a Reply