Ez a recept tökéletes arra az alkalomra, amikor abból kell főzni, ami otthon van. Csicseriborsó konzerv és kolbi volt itthon, a paradicsom nagyon jól illik hozzá, még egy tükörtojást tudnék elképzelni a tetejére, de készíthetitek krumpliból is. A kolbászhoz szerintem minden illik. 🙂 Különösebb fűszerezést sem igényel a kolbász íze miatt.
Hozzávalók:
-
1 szál paprikás kolbász
-
1 konzerv csicseriborsó
-
koktélparadicsom
-
friss petrezselyem
-
pirospaprika (ha nem paprikás kolbászt használunk)
-
olívaolaj
Elkészítés:
-
Serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat forrósítunk, pár perc alatt megpirítjuk rajta a felkarikázott kolbászt.
-
Hozzáadjuk a csicseriborsót, tovább pirítjuk néhány percig.
-
A végén kettévágott koktélparadicsomot dobunk rá és friss, felaprított petrezselymet.
Egy pirított bagett belefér mellé. 😉