76. VKF forduló kiírása – Romantikus ételek

Az a megtiszteltetés ért, hogy a Vigyázz, Kész, Főzz (VKF) 76. fordulójának én lehetek a házigazdája. Timinek, a Brioche Blog szerzőjének köszönöm a bizalmat. 🙂

A VKF 2007-ben indult Mautner Zsófi kezdeményezésével, a lényege pedig, hogy a sütni-főzni vágyók a “játék” aktuális házigazdája által megadott témában készítenek ételeket és a meghatározott időszakon belül teszik közzé a blogjukon.

Az előző fordulók leírását megtaláljátok Kincsesbarlang oldalán.

 Valentin-nap közeledtével a következő téma:

Romantikus ételek

Amellett, hogy aktuális, azért választottam ezt a témát, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti mit készítenétek erre az alkalomra. A lehetőségek száma szinte határtalan,  bátran engedjük szabadon a fantáziánkat. Készíthettek romantikus vacsorát, desszertet, meglepetés reggelit, vágykeltő ételeket, italokat, bármit. Kérlek írjatok mellé egy rövid történetet a választás okáról vagy a történetéről.

 

VKF kihívás Romantikus ételek2

Az elkészült finomságok képét és a hozzá tartozó receptet, valamint a blogbejegyzés linkjét kérlek küldjétek meg nekem az eletemetelei@gmail.com e-mail címre

2016. február 10-ig.

Azok alkotásait is várom, akik nem rendelkeznek saját bloggal, de szívesen készítenének valamit.

Remélem kedvet kaptatok a sütés-főzéshez. 🙂

4 thoughts on “76. VKF forduló kiírása – Romantikus ételek”

  1. Szia! Nagyon tetszik a téma, de ha már szóba került a közelgő Valentin nap is, esetleg érdemes lenne febr. 14-ig kitolni a határidőt. Aki aznapra készíti a romantikus finomságot, nem fogja tudni febr. 10-ig posztolni.

    1. Szia! Köszönöm az észrevételt!! Bevallom gondoltam rá én is, de mindenképp 14-e előtt szerettem volna elkészíteni az összefoglalót, hogy az olvasók még időben lássák és el tudják készíteni valamelyiket. Szeretném, ha minél többen részt vennének/ részt vennétek, úgyhogy ha korai a 10, szívesen kitolom 12-13-ra.

  2. Pingback: Szenvedélyes csokinyalókák | Kisbogár

  3. Pingback: Eperhab csokipohárban | Életem ételei

Van a témához kapcsolódó gondolatod? Írd le hozzászólásban

Shopping Cart

Discover more from Életem ételei

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top