Csicseriborsós kolbász, 5 perces vacsora

Ez a recept tökéletes arra az alkalomra, amikor abból kell főzni, ami otthon van. Csicseriborsó konzerv és kolbi volt itthon, a paradicsom nagyon jól illik hozzá, még egy tükörtojást tudnék elképzelni a tetejére, de készíthetitek krumpliból is. A kolbászhoz szerintem minden illik. 🙂 Különösebb fűszerezést sem igényel a kolbász íze miatt.

Csicseriborsós egytál Életem ételei (3)

Hozzávalók:

  • 1 szál paprikás kolbász

  • 1 konzerv csicseriborsó

  • koktélparadicsom

  • friss petrezselyem

  • pirospaprika (ha nem paprikás kolbászt használunk)

  • olívaolaj

Elkészítés:

  1. Serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat forrósítunk, pár perc alatt megpirítjuk rajta a felkarikázott kolbászt.

  2. Hozzáadjuk a csicseriborsót, tovább pirítjuk néhány percig.

  3. A végén kettévágott koktélparadicsomot dobunk rá és friss, felaprított petrezselymet.

Egy pirított bagett belefér mellé. 😉

Csicseriborsós egytál Életem ételei (1)

 

cukormentesglutenmenteslaktozmentesmogyoromentestojasmentes

1 thought on “Csicseriborsós kolbász, 5 perces vacsora”

  1. Pingback: Életem ételei

Van a témához kapcsolódó gondolatod? Írd le hozzászólásban

Shopping Cart

Discover more from Életem ételei

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top